Yksityinen äitiys- ja lastenneuvola

Hoitaja

Kokemuksen ja koulutuksen tuomaa ammattitaitoa

Hei, olen Samsam Farah. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja, terveydenhoitaja ja kohta valmistuva vyöhyketerapeutti. Ennen yksityisen neuvolan perustamista ehdin toimimaan seitsemän vuotta äitiys- ja lastenneuvolatyöstä, kouluterveydenhuollossa sekä psykiatrisena sairaanhoitajana. Työn ohella opiskelen tällä hetkellä psykoterapeutiksi.

Yksityinen neuvola on minulle mahdollisuus tarjota palveluita tavallista monipuolisemmin ja matalalla kynnyksellä. Yksilön ja perheen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen ovat minulle tärkeitä näkökulmia hoitajana. Monipuolinen työhistoria, koulutusten tuoma ammattitaito ja elämänkokemukseni äitinä antavat minulle vankan pohjan olla tukenasi koko raskauden, lapsivuodeajan ja vauvaperheen haasteissa. Pulmatilanteisiin voi löytyä apu jo yksittäisillä tai muutaman kerran käynneillä, kuten imetysohjaus tai vyöhyketerapia. Pidempi hoitosuhde helpottaa avun saamista akuuteissakin ongelmatilanteissa. Neuvolapalveluissa fyysisen terveyden edistämisen lisäksi paneudutaan myös henkiseen puoleen, kuten mielen hyvinvoinnista huolehtimiseen ja vanhemmuuden tukemiseen. Toivottavasti saan elää rinnallasi koko raskausajan ja vauvaperheen arjen alkumetrit.

Samsam Farah

Toimipaikka

Tällä hetkellä teemme vain kotikäyntejä Espoon, Vantaan ja Helsingin alueella, kunnes uudet toimitilamme valmistuvat.

Sopivan ajan voit varata sähköisestä kalenterista.

Yritys

TH TALO 

- AINA TUKENA


T = Tuki  ja terveys

H = Hoito ja huolenpito 

TALO = Suojaisa levähdyspaikka


Yritys tuottaa yksilöllisiä äitiys- ja lastenneuvolapalveluita toimitilassa ja asiakkaiden kodeissa. Yhtenä palvelumuotona tarjotaan vyöhyketerapiaa.


Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapiassa stimuloidaan kehon omaa puolustusmekanismia. Aikuisilla tämä tehdään yleensä hieromalla jalkaterän, käsien ja korvien heijastepisteitä. Vauvavyöhyketerapiassa hierotaan myös vatsan aluetta. Vyöhyketerapian avulla on saatu helpotusta mm. koliikkivaivoihin, uniongelmiin, refluksiin, vatsan vääntelyihin, yökasteluun, hengitysteiden tukkoisuuteen, aineenvaihduntahäiriöihin, unihäiriöihin ja stressiin.

TH TALO

- AINA TUKENA