Mielenterveys ja jaksamisen tuki


Mieliala-Keula on terveydenhuollon palvelu, joka on keskittynyt tarkastelemaan ihmisen kokonaisvaltaista terveyttä kokonaisuutena, jossa mielen hyvinvoinnilla on merkittävä vaikutus. Meiltä on saa apua matalalla kynnyksellä ilman lääkärin lähetettä.

Kognitiivisella lyhytterapialla voidaan edesauttaa jaksamista, omien voimavarojen löytymistä ja käyttämistä sekä löytää keinoja hyvinvointia edistäviin elämäntapamuutoksiin. Lyhytterapiaan ei tarvita lääkärin lähetettä tai diagnoosia. 

Ryhmäterapia on toimiva hoitomuoto esimerkiksi sosiaalisten tilanteiden pelosta kärsiville, masennusoireisille tai haastavien elämäntilanteiden kohtaamisessa. Ryhmät ovat suljettuja ja niihin valitaan osallistujat haastattelemalla.

Vyöhyketerapialla hoidetaan erilaisia kiputiloja ja vaivoja. Se nopeuttaa aineenvaihduntaa, tehostaa verenkiertoa, lievittää stressiä ja parantaa kehon omaa puolustusjärjestelmää. Vyöhyketerapia sopii kaikenikäisille.


AJANKOHTAISTA

Mieliala-keula järjestää arpajaiset!


Mieliala-keula järjestää Eid-päivän kunniaksi arpajaisen, jossa on mahdollisuus voittaa lyhytterapia tai valmennuksen täysin ilmaiseksi. Jätä meille yhteystietosi, jolloin voimme ottaa yhteyttä arpajaisen voittajaan. 


TAPAAMISET MYÖS ETÄNÄ

Tapaamiset onnistuvat myös etänä. 

Alustana käytämme Zoomia. 

Etävastaanoton voit varata samasta kalenterista kuin läsnäolevatkin palvelut.


KOHTI VALOA -RYHMÄ 

Moniammatillisen tiimin ohjaama ryhmä, joka keskittyy paremman mielialan aikaan saamiseksi. 


 Lisätietoa ja ilmoittautuminen: Kohti valoa -ryhmä

Jätä meille yhteystietosi 

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.

Mieliala-Keula

Mielenterveyden edistämiseen erikoistunut yksityinen terveydenhuollon palvelun tarjoaja. 

Ihminen on kokonaisvaltainen yksikkö, jossa fyysinen terveys, tunteet ja mielialat kulkevat rinnakkain. Ihmisen erilaiset elämäntilanteet aiheuttavat mielialan vaihteluita. Tämä on normaali reaktio, johon syyllistä ei tarvitse etsiä. Mieliala ei aina palaudu toivotulla tavalla ja silloin on hyvä pyytää apua. Mitä aikaisemmin apua saa, sitä nopeampaa on palautuminen. 

Kognnitiivinen ratkaisukeskeinen lyhytterapiassa etsitään ratkaisukeskeisesti helpottavia tekijöitä arjen vaikeuksiin ja mielialan kohentamiseen. Käytössä ovat kognitiivisen lyhytterapian ja life coaching ohjaajan työkalupakit. Olemme erikoistuneet hoitamaan terveyttä laajamittaisesti. 

Apu on yhden klikkauksen päässä

Kokemusta ja ammattitaitoa

Hei, olen Samsam Farah. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, vyöhyketerapeutti sekä kognitiivisen lyhytterapian asiantuntija. Ennen yksityisen hoitolaitoksen perustamista ehdin toimimaan 7 vuotta äitiys- ja lastenneuvolatyöstä, kouluterveydenhuollossa sekä psykiatrisena sairaanhoitajana.

Oman yrityksen perustaminen on minulle mahdollisuus tarjota palveluita tavallista monipuolisemmin ja matalalla kynnyksellä. Yksilön ja perheen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen ovat minulle tärkeitä näkökulmia hoitajana. Pidempi hoitosuhde helpottaa avun saamista akuuteissakin ongelmatilanteissa. Terveydenhuollon palveluissa fyysisen terveyden edistämisen lisäksi pitäisi paneutua enemmän myös henkiseen puoleen, kuten mielen hyvinvoinnista huolehtimiseen ja vanhemmuuden tukemiseen. Toivottavasti saan olla rinnallasi elämäsi käännekohdissa.

Samsam Farah

MIELIALA-KEULA

- Tukena elämän myrskyissä