Sinun jaksamisen puolesta

Mielenterveyden edistäminen on pääasia

Jaksamisen kanssa ei tarvitse olla yksin. Pelkkä huoli oman vireystilan laskusta riittää yhteydenottoon. Ajoissa hankittu apu nopeuttaa toipumista ja lyhentää mahdollisen hoitojakson pituutta.

Palvelut

Psykiatrisen sairaanhoitajan vastaanotto

Psykiatrisen sairaanhoitajan vastaanotolle voi tulla arvioimaan omaa henkistä jaksamisen tilaansa. Life Coaching -menetelmän avulla tapaamisesta saa voimavaroja ja työkaluja mielen hyvinvoinnin ja arjen tukemiseen. Tapaaminen voi olla kertaluontoinen tai usean tapaamisen sarja.

Lyhytterapia 

Kognitiivisella lyhytterapialla voidaan edesauttaa jaksamisen palautumista, henkisten voimavarojen keräämistä ja löytää keinoja hyvinvointia edistäviin elämäntapamuutoksiin. Lyhytterapiaan ei tarvita lääkärin lähetettä tai diagnoosia. Tapaamisten sisältö ja painopisteet luodaan yhdessä. Joskus yksi tapaaminen riittää.

Lyhytterapia-ryhmä

Lyhytterapiaryhmä on toimiva palvelu esimerkiksi sosiaalisten tilanteiden pelosta kärsiville, masennusoireisille, erilaisten elämäntilanteiden kohtaamisessa tai seksuaalisuuteen liittyviä kysymyksiä pohtiville. Ryhmät ovat suljettuja ja niihin valitaan osallistujat haastattelemalla. 

Varaa aika kalenterista

Hae mukaan ryhmään

Ryhmiin valitaan osallistujat haastattelun perusteella. Jätä lomakkeella yhteystietosi, niin hoitaja soittaa sinulle. Täytä hakukaavake myös, jos haluat lisätietoja ryhmästä.

KOHTI VALOA -RYHMÄ alkaa 15.2.2024

Lyhytterapeuttisia keinoja ja positiivista psykologiaa yhdistävässä ryhmässä

MIELIALA-KEULA

- TUKENA ARJEN MYRSKYISSÄ