KOHTI VALOA -RYHMÄ

Lyhytterapeuttisia keinoja ja positiivista psykologiaa yhdistävässä ryhmässä käännetään keula kohti kohonnutta mielenterveyttä.

Seuraava ryhmä käynnistyy 7.3. Ryhmään ilmoittautuminen on auki!

MITÄ?

Ratkaisukeskeiset, terapeuttiset ja vertaistuelliset ryhmätapaamiset kahden ammattitaitoisen ryhmänohjaajan kanssa. Ryhmä kokoontuu yhteensä 7 kertaa.

KENELLE?

Ryhmä soveltuu ahdistuksen, masennuksen, sosiaalisen jännittämisen, uupumuksen, itsetuntemuksen haasteiden sekä ihmissuhde- ja vuorovaikutusongelmien käsittelyyn.

MITEN?

Kokoonnumme kerran viikossa Helsingissä 2 tunnin ajaksi yhteiseen tilaan. Ryhmä järjestetään Mielialakeulan tiloissa Myllypuron metroaseman vieressä.

MILLOIN?

Seuraava ryhmä alkaa 7.3.
Kokoontumiset torstaisin klo 17 - 18.30.

Hinta on 520€. Maksu 1-3 erässä.


                     ILMOITTAUMINEN


TAPAA OHJAAJASI

SAMSAM FARAH

Samsam on ammattitaitoinen terveyden edistämisen moniosaaja. Hänellä on vahva pohja ymmärtää ihmisen sekä fyysisen että psyykkisen terveydenhaasteita neuvolassa, kouluterveydenhuollossa ja psykiatrisena sairaanhoitajana toimimisen myötä.

Samsamin sydämen sytyttää oivallusten todistaminen ja näkeminen toisessa ihmisessä. Kognitiivisen lyhytterapian osaamisen kautta hänellä onkin runsas valikoima keinoja auttaa ihmisiä käsittelemään tehokkaasti ongelmiaan ja löytämään ratkaisuja erilaisiin elämän haasteisiin.

KATRIINA HAAPALA

Katriina on itsetuntemuksen ja henkisen kehityksen polulla useita vuosia kulkenut positiivisen psykologian ratkaisukeskeinen valmentaja ja itsetuntemusohjaaja.

Hänen vuosien kokemuksensa neuvolan terveydenhoitajana tuo hänelle vahvan ymmärryksen ja avoimen sydämen ihmisten erilaisille tarinoille, tilanteille ja muutosvaiheiden hauraudelle. Lisäksi hänen oma kasvumatkansa ylikiltistä oman herkkyyden suojelijaksi antaa tälle uniikin ja syvällisen näkökulman mielen hyvinvointiin eikä hän kavahda vaikeitakaan aiheita ja tilanteita, sillä hän tietää, että niissä piilevät myös avaimet toivoon - ja kukoistavaan elämään.


KOHTI VALOA -RYHMÄSSÄ SAAT

  • tietoa mielenterveydestä ja sen rakennuspalasista

  • ryhmän ja ryhmän ohjaajien vertaistuellisen sekä ammattimaisen tuen haasteisiisi

  • selkeän prosessin, jota seurata kohti parempaa vointia ryhmätapaamisesta toiseen

  • suoraa palautetta etenemisestäsi sekä konkreettisia työkaluja, joiden avulla voit rakentaa iloa ja rauhaa omaan elämäänPohdintoja ryhmän ohjaajilta

Olemme keskustelleet uramme aikana lukemattomien ihmisten kanssa, joilla tuntuisi olevan päällisin puolin kaikkea.

On työ- tai opiskelupaikka, parisuhde, harrastuksia, ystäviä…

Sisimmässä on ollut kuitenkin väsymystä, ahdistuneisuutta, epävarmuutta ja turvattomuuden tunnetta.

He ovat kertoneet meille, kuinka elämä tuntuu arjessa työläältä, uuvuttavalta ja kuinka muutoksien tekeminen omaan elämäntilanteeseen tuntuu ponnistukselta, johon ei vaan yksinkertaisesti riitä aika tai voimavarat.

Voitko samaistua?

Olen itsekin ollut siellä, missä sinä olet nyt.
Tämän vuoksi, ymmärrän että elämän haasteet voivat olla moninaisia . Olen ollut nuori, joka kasvoi kahden kulttuurin välillä. Tämä myötä olen itse käynyt läpi moninaisia haasteita kuten oman identiteetin löytämistä, kielelliset haasteet, sosiaalinen sopeutuminen sekä paineet, jotka tulevat perheen ja yhteisön odotuksista. Kokemuksesta tiedän, että näiden odotusten välillä tasapainottelu voi olla haastavaa.

Näiden haasteiden myötä olen oppinut tunnistamaan omia ajatuksiani ja uskomuksia, haastamaan niitä ja tekemään positiivisia muutoksia omassa elämässäni. 

Voimme yhdessä etsiä sinulle sopivia ratkaisukeskeisia keinoja, mikä voi auttaa sinua näkemään asioita uudenlaisesta perspektiivistä ja löytämään uusia ratkaisutapoja päivittäisiin asoihin. 

Jos haluat lisää tietoa ryhmästä tai haluat ilmoittautua mukaan, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Ryhmässä on rajoitettu määrä paikkoja, joten varaa paikkasi mahdollisimman pian. Lupaamme, että tulet saamaan arvokasta tukea ja apua ryhmässämme.