Kokonaisvaltaista kehonhuoltoa

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on miellyttävä ja rentouttava hoitomuoto. Siinä käsitellään hieromalla ja painelemalla heijastealueita, joita löytyy jalkaterien lisäksi käsistä ja korvista. Vyöhyketerapeuttisen käsittelyn avulla saadaan aikaan muutoksia ja elpymistä kehossa, esimerkiksi hermostossa, verenkierossa ja imunestekierrossa. Hoidossa herätellään ja aktivoidaan keho toimimaan itse paremmalla teholla. Vyöhyketerapia on sekä korjaava että ennaltaehkäisevä hoitomuoto. 

Palvelut

Aikuisten vyöhyketerapia 

Vyöhyketerapialla hoidetaan erilaisia kiputiloja ja vaivoja. Se nopeuttaa aineenvaihduntaa, tehostaa verenkiertoa, lievittää stressiä, erittää limaa hengitysteistä ja parantaa kehon omaa puolustusjärjestelmää. Vyöhyketerapiassa painellaan ja hierotaan kehon heijastepisteitä jalkapohjissa, kämmenissä ja korvissa. Vyöhyketerapia sopii melkein jokaiselle ihmiselle. Mieliala-keulan erityisosaamista vyöhyketerapiassa ovat vauvat, raskaana olevat ja synnyttäneet. Kuumeisena tai flunssaisena hoitoa ei voida toteuttaa.

Lasten vyöhyketerapia

    Leikki-ikäisten ja vauvojen kanssa vuorovaikutukseen ja kosketukseen perustuva vyöhyketerapia on osoittautunut avuksi moneen ongelmaan. Apua on löytynyt esimerkiksi koliikkiin, uniongelmiin, vatsavaivoihin, refluksiin, korvatulehduskierteisiin, yökasteluun, vilkkauteen ja kehon jumeihin. Vastaanotolta saa kotiin ohjeet, joilla vyöhyketerapiaa ja vauvahierontaa voi toteuttaa. Tämä parantaa lapsen ja vanhemman vuorovaikutussuhdetta ja lisää turvallisuuden tunnetta.

Raskauden aikainen vyöhyketerapia

Raskausajan hieronta on lempeää kehoa ja mieltä rauhoittavaa hoitoa. Hoidon avulla on mahdollista saada helpotusta moniin eri raskauden tuomiin vaivoihin, kuten ruuansulatusvaivoihin, jotka ovat yleisiä raskauden aikana. Vyöhyketerapian on todistettu tuovan helpotusta myös pahoinvointiin, närästykseen ja ummetukseen. Raskausajan hieronnan ja vyöhyketerapian avulla voidaan helpottaa kipu- ja särkytiloja sekä lievittää kehon kireyksiä. Vyöhyketerapia lievittää stressiä ja rentouttaa.

Varaa aika kalenterista

MELIALA-KEULA

- TUKENA ARJEN MYRKSYISSÄ